Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

'ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2011'

  Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις 'ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2011' στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεσοχωρίων.
  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 και έλαβαν τέλος την Κυριακή 7 Αυγούστου 2011 με τους τελικούς και τις απονομές του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 4x4.
  Φέτος για πρώτη φορά στα 4 τελευταία χρόνια έγινε έναρξη των εκδηλώσεων με το Νησιώτικο Πανηγύρι. Τα μέλη του συγκροτήματος που έκαναν τον κόσμο να χορέυει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες ήταν:                       
ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΩΤΙΑΣ (ΒΙΟΛΙ)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ  (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
ΕΚΤΟΡΑΣ  (ΚΡΟΥΣΤΑ)
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ  (ΚΙΘΑΡΑ)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΑΚΗΣ  (ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ)
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΑΪΟΥ  (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ  (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

  Στην κονσόλα του ήχου ήταν ο Παναγιώτης Μπιργάλιας.




  Την Κυριακή 24 Ιουλίου ακολόυθησαν τα εγκαίνια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με εκθέσεις ζωγραφικής, βιβλίου, κεραμικής, ψηφιδωτού και λαϊκής τέχνης.


  Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου προβλήθηκε η ταινία 'Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΟΛΥ' προς τιμή του 'μεγάλου' ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ που έφυγε πρόσφατα απο τη ζωή.




  Την Τρίτη 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση απο το θίασο 'Μπουλούκι' με τίτλο 'Το δέντρο της ευτυχίας' σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Χρήστου Συρμακέζη.



  Την Τετάρτη 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε παράσταση καραγκιόζη απο το θίασο του Αθανασίου με το έργο 'Ο Καραγκιόζης Master Chef'.



  Την Πέμπτη 28 Ιουλίου ο Μάγος Φινέας μάγεψε μικρούς και μεγάλους με τα απίθανα μαγικά και ταχυδαχτυλουργικά του κόλπα.



  Την Παρασκευή 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε παράσταση κουκλοθέατρου για πρώτη φορά στο χωριό μας με τίτλο 'ΟΙΚΟΛΟΓΗΜΑΤΑ'.



  Το Σάββατο 30 Ιουλίου προβλήθηκε η ταινία 'Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ' με εκτενή αναφορά στην δημιουργία της ταινίας και στα άτομα που βοήθησαν απο τον πρόεδρο του Συλλόγου μας Σπύρο Ράπτη. Η προβολή της ταινίας είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο που γέμισε το χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Στην συνέχεια ακολούθησε η ταινία 'Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ου'.





  Τέλος την Κυριακή 31 Ιουλίου ο DJ Βασίλης Καλογήρου ξεσήκωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά, με τις μουσικές του επιλογές, τους νέους του χωριού στο Πάρτυ Νεολαίας που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.




ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ' ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2011 ' 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου