Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


 Σε ηλικία 61 χρονών έφυγε από την ζωή εχθές το βράδυ ο πρώην Δήμαρχος Κονιστρών Δημήτρης Παπαναστασίου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου στις πρόσφατες εκλογές. Αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στο Μονόδρι θα γίνει η κηδεία. Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στο Μονόδρι φιλικό του πρόσωπο με το οποίο προηγούμενα είχε τηλεφωνική επικοινωνία και του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Δημήτρης Παπαναστασίου , Δήμαρχος Κονιστρών, γεννήθηκε το 1950 στο Μονόδρι Ευβοίας.
Ø Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικευθείς σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Αποκέντρωσης, Τ.Α & Επιχ. ΟΤΑ στο ΕΛΚΕΠΑ, ΕΕΤΑΑ, ΙΔΕ και στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου.
Ø Εργάστηκε στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, στην Ανωτέρα Σχολή Πλοιάρχων Ε.Ν. Κύμης και στο Τ.Ε.Ι Χαλκίδας.
Ø Μέχρι το θάνατό του είναι καθηγητής στην Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης.
Ø Πρόεδρος της Κοινότητας Μονοδρίου ( 1991- 1994 ).
Ø Αντιπρόεδρος και Γ. Γραμματέας της ΤΕΔΚΕ ( 1983 – 1990 ).
Ø Συνιδρυτής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Περιοχής Κύμης ( 1983 – 1990 ).
Ø Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου Κύμης και της ΚΟΙΣΕΛΙΚ (Κοινοτικοσυνεταιριστική Επιχείρηση Λιγνιτών Κύμης).
Ø Μέλος του εποπτικού Συμβουλίου της ΕΒΟΤΕΞ (Κοινοτικοσυνεταιριστική Επιχείρηση ), αναπληρωματικό μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευβοίας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δημοσίων Έργων και της Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης της Νομαρχίας Ευβοίας.
Ø Δραστηριοποιήθηκε σε πολλούς Κοινωνικούς φορείς και αντιπροσώπευσε το μαζικό κίνημα του Νομού στα τριτοβάθμια όργανα της ΚΕΔΚΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Ø Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χαλκίδας ( 1993 – 1998 ).
Ø Διετέλεσε Αντινομάρχης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευβοίας, αρμόδιος για θέματα ΠΕΧΩΔΕ, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Ορυκτού Πλούτου ( 1995 – 1998 ).
Ø Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τεχνικής Εταιρείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας (ΤΕΝΑΕ Α.Ε.) ( 1997 – 1998 ).
Ø Εκλεγμένος εκπρόσωπος της Ν.Α. Ευβοίας στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ) και Αντιπρόεδρος και Συντονιστής του Περιφερειακού Ενεργειακού Κέντρου Ανατολικής Στερεάς Ευβοίας ( 1995 – 1998 ).
Ø Από το 1999 έως και τις πρόσφατες εκλογές ήταν Δήμαρχος Κονιστρών. Πολιτεύτηκε στην συνέχεια ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, πέρασε στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Πηγή: soropoulo's blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου